Meni
Korpa

Kazivanja jednog bogotražitelja

Kazivanja jednog bogotražitelja
Rasprodato
Kazivanja jednog bogotražitelja

 „Razgovori bogotražitelja sa duhovnim ocem“ nije obična knjiga. NJen sastavljač je nije pisao da bi se njome proslavio. Da je imao tu nameru ne bi sakrio svoje ime. O njemu pouzdano znamo da je samo bio, kako sam sebe naziva, „po milosti Božijoj Hrišćanin, po delima veliki grešnik a po zvanju – beskućni bogotražitelj“. Jedini cilj ove Bogom i smirenjem svetih ozarene duše bio je da svojim svedočanstvom i iskustvom proslavni Ime koje je iznad svakog ime i u kome je jedini spas ljudima (up. Dap. 4, 12), tj. Gospoda i Boga i Spasa našega Isusa Hrista. Sam način pisanja knjige svedoči da je pisac nije pisao po svojoj želji, nego po želji i molbi drugog, iz smirenja i poslušanja, radi duhovne koristi drugih. I to njegovo smirenje Bog je zaista stostruko nagradio. Prošlo je više od sto godina od pojave prvog izdanja ove knjige, a ona ne samo što ne gubi, nego sve više i više dobija na značaju. Više od sto godina ona hodi, kao neki radosni vesnik Božiji, od duše do duše, od srca do srca, širom prostrane Rusije, zemljaske otadžbine njenog pisca, i van nje, širom Evroppe, na ruskom jeziku ali i na drugim jezicima, i neumorno teši bezbrojne bogotražitelje, gladne i žedne hleba i vode Života …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

350,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11348
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 5686
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.