Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Kazivanja jednog bogotražitelja

Kazivanja jednog bogotražitelja
Kazivanja jednog bogotražitelja

 „Razgovori bogotražitelja sa duhovnim ocem“ nije obična knjiga. NJen sastavljač je nije pisao da bi se njome proslavio. Da je imao tu nameru ne bi sakrio svoje ime. O njemu pouzdano znamo da je samo bio, kako sam sebe naziva, „po milosti Božijoj Hrišćanin, po delima veliki grešnik a po zvanju – beskućni bogotražitelj“. Jedini cilj ove Bogom i smirenjem svetih ozarene duše bio je da svojim svedočanstvom i iskustvom proslavni Ime koje je iznad svakog ime i u kome je jedini spas ljudima (up. Dap. 4, 12), tj. Gospoda i Boga i Spasa našega Isusa Hrista. Sam način pisanja knjige svedoči da je pisac nije pisao po svojoj želji, nego po želji i molbi drugog, iz smirenja i poslušanja, radi duhovne koristi drugih. I to njegovo smirenje Bog je zaista stostruko nagradio. Prošlo je više od sto godina od pojave prvog izdanja ove knjige, a ona ne samo što ne gubi, nego sve više i više dobija na značaju. Više od sto godina ona hodi, kao neki radosni vesnik Božiji, od duše do duše, od srca do srca, širom prostrane Rusije, zemljaske otadžbine njenog pisca, i van nje, širom Evroppe, na ruskom jeziku ali i na drugim jezicima, i neumorno teši bezbrojne bogotražitelje, gladne i žedne hleba i vode Života …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

220,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11348
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • SKU: ***
Pogledano: 3388
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.