Meni
Korpa

Beli Anđeo (33x23) cm

Beli Anđeo   (33x23) cm
Beli Anđeo (33x23) cm
Pravoslavna ikona izrađena tehnikom kaširanja sa zlatotiskom predstavlja umetničko delo visoke duhovne i estetske vrednosti. Tehnika kaširanja podrazumeva pažljivo nanošenje papirne slike ikone na podlogu, čime se postiže efekat klasične ikonopise. Ovaj proces osigurava da ikona ima autentičan izgled i osećaj, kao da je direktno naslikana, čuvajući sve detalje i boje originalne slike.

Zlatotisak je poseban dodatak ovoj ikoni, gde se zlatna folija ili zlatni prah nanosi na određene delove slike. Ovaj postupak daje ikoni sjajan i luksuzan izgled, naglašavajući svete i božanske aspekte prikaza. Zlatni detalji svetlucaju pod svetlom, privlačeći pažnju i stvarajući atmosferu svečanosti i pobožnosti.

Ikona je uokvirena drvenim ramom, što joj daje čvrstu i izdržljivu strukturu. Drveni ram dodatno doprinosi tradicionalnom i autentičnom izgledu ikone, dok se stakleni pokrov koristi za zaštitu slike. Zastakljenje štiti ikonu od prašine, vlage i fizičkih oštećenja, čuvajući njenu dugovečnost i očuvanje detalja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10271-03-73
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 33.00cm x 23.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3782
Tagovi: Beli Anđeo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.