Meni
Korpa

Ubrus za sveto pričešće

Ubrus za sveto pričešće
Ubrus za sveto pričešće

Ubrus za sveto pričešće izrađen od crvenog pamučnog platna sa izvezenim pravoslavnim simbolom je poseban i cenjen bogoslužbeni predmet. Crvena boja platna daje mu vizuelni i simbolički značaj, dok pamučni materijal garantuje praktičnost i funkcionalnost u liturgijskom kontekstu. Pamučno platno je odabrano zbog svoje mekoće i sposobnosti upijanja, što je ključno prilikom deljenja Svete Tajne. Izvezeni pravoslavni simbol, koji može biti krst, ikona ili neki drugi sakralni motiv, dodatno pojačava duhovnu dimenziju ubrusa. Crvena boja sama po sebi ima dubok simbolički značaj, često asocijirajući na krv Hristovu ili na Božiju ljubav. Ovaj tip ubrusa za sveto pričešće je visoko cenjen u bogoslužbenim obredima. Njegova kombinacija visokokvalitetnog materijala i izvezenog pravoslavnog simbola ga čini ne samo funkcionalnim, već i estetski i simbolički zadovoljavajućim. Predmet je u potpunosti u skladu sa liturgijskim standardima i tradicijom Pravoslavne Crkve, pružajući dodatnu dubinu i kontekst svetom činu pričešća.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 10
  • Šifra artikla: 3749-02
  • Težina sa ambalažom: 100.00 gr
  • Dimenzija: 72.00cm x 47.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1628
Tagovi: Ubrus , Pričešće
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.