Meni
Korpa

Stono kandilo (24x13) cm

Stono kandilo (24x13) cm
Stono kandilo (24x13) cm
Stono kandilo (24x13) cm
Stono kandilo (24x13) cm
Stono kandilo (24x13) cm

Stono pravoslavno kandilo je izrađeno od metala i poseduje dekorativne detalje u reljefu, kao i verske simbole.

Metalna osnova kandila je izrađena od kvalitetnog metala i metalnih legura. Osnova kandila ima oblik koji pruža stabilnost i čvrstoću, dok su na njenoj površini izrađeni dekorativni detalji u reljefu. Ovi detalji dodaju kandilu estetsku vrednost i duhovni značaj, čineći ga posebnim i svečanim.

Na vrhu metalne osnove nalazi se staklena čaša koja služi kao rezervoar za ulje.


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

5.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 9541-03
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 13.00cm x 11.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 920
Tagovi: Stono kandilo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.