Meni
Korpa

Stoni krst (40x23) cm

Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm
Stoni krst (40x23) cm

Stoni krst izrađen od drveta ručnim radom, prefarban zlatnom bojom, predstavlja impresivan predmet vernog zanatstva i duboke duhovne vrednosti. Ovaj krst je pažljivo izrađen od visokokvalitetnog drveta, odabrano radi njegove čvrstoće i trajnosti, što ga čini dugovečnim simbolom vere i predanosti. Ručni rad osigurava da je svaki detalj krsta izveden s izuzetnom preciznošću i posvećenošću, čineći svaki primerak jedinstvenim.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

12.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: ST291
  • Težina sa ambalažom: 850.00 gr
  • Dimenzija: 40.00cm x 23.00cm x 10.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 652
Tagovi: Stoni krst
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.