Meni
Korpa

Koplje za agnec

Koplje za agnec
Koplje za agnec

Ovo koplje za Sveto Pričešće je visokokvalitetan bogoslužbeni predmet napravljen od trajnog i otpornog metala. Sa standardnom dužinom od oko13 cm, dizajniran je sa gravurama i ukrašen simbolima i ikonografijom koji su relevantni za Sveto Pričešće i pravoslavnu tradiciju. Precizno izbrušena oštrica omogućava lako secenje Prosfore ili hleba koji se koristi u Svetoj Tajni, dok ergonomska ručka osigurava čvrst i udoban zahvat. Ovaj artikal je posebno napravljen za bogoslužbene potrebe i koristi se isključivo za pripremu Svete Prosfore. Osim toga, lako se održava zahvaljujući materijalu koji omogućava jednostavno čišćenje i dezinfekciju.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 5814-01
  • Težina sa ambalažom: 80.00 gr
  • Dimenzija: 13.00cm x 2.50cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2043
Tagovi: kašičica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.