Meni
Korpa

Globosino

Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11956
Onda je došla dobra vila je porodična drama o bezuslovnoj ljubavi. Knjiga o tajnama i mudrostima, o moći i nemoći, o porazima i snazi majčinstva. Knjiga u slavu porodice.Kada dete počinje da se odvaja od majke? Kada majka počinje da gubi dete? Kada majka počinje da strepi šta može da kaže ili uradi ..
750,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11497
Sjaj u oku zvezde je roman o snazi vere. O stvaralaštvu i žrtvi. O darovima Duha Svetoga. O nevidljivoj svetlosti ikona. O ženama koje su menjale istoriju slavnog Vizantijskog carstva i istoriju hrišćanstva. O pobedi pravoslavlja. Glavne junakinje romana Sjaj u oku zvezde su tri izuzetne žene. Živel..
800,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11499
„TO JE LJUBAV, SLEPA SILA“ je istinita i potresna priča o tri izuzetne žene i jednom muškarcu koji se umešao u njihove živote i promenio ih za uvek. On je bio mlad knez Danilo, silnik koji je smatrao da može i sme sve što hoće, a one jedna učena i otmena gospođica, Srpkinja iz Trsta, jedna snažna i ..
1.000,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11490
Knjiga koja otkrivakako je Stojan Jovanović postao Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac.Šta je molio Boga, a šta svoj narod.Šta poručuje nama danas.Knjiga koja govoriО životu i podvigu jednog izuzetnog čoveka u vremenu stradanja i vereO svakodnevnom mučeništvu i neprestanoj žrtviO čudotvorenju kao dar..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11492
Gora preobraženja je roman koji podseća.Kako su Nemanjići stvarali srpsku državu i Srpsku pravoslavnu crkvu.Kako je Sava ispunio sebe svetlošću Duha Svetoga i sobom obasjao srpski rod.Kako je srpski narod kroz vekove opstajao na stazi Svetosavlja.Kako da se i mi uspnemo na Goru Preobraženja.Gora pre..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11496
Voda iz kamena je roman o najvećem čudu Neba i Zemlje.Na jednom kamenu, kraj potoka, u selu Đunisu, u Srbiji, sedela je Presveta Bogorodica. Razgovarala je sa devojčicom Milojkom. Zašto Je došla? Šta joj Je rekla? Šta nam Je poručila? Kako je NJena pojava uskomešala duše i umove i prelomila živote m..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11494
Zapis duše je roman o poslednjoj srpskoj despotici i svetiteljki. O vlastelinki koju je narod nazvao majkom. Roman o putu duše po ishodu iz tela. O životu posle smrti.Zapis duše je dramatična ispovest jedne izuzetne žene. Časne i hrabre. Požrtvovane i mudre. Živela je u drugoj polovini petnaestog ve..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11495
Svih žalosnih radost – roman o zemaljskom životu Presvete Bogorodice. Ovu potresnu i uzbudljivu povest o najvažnijem događaju od postanka sveta pričaju nam dvoje Isusu najbližih. Sama Presveta Bogorodica. I Jovan, bogoslov i jevanćelista. Onaj ljubljeni učenik Hristov kome je Gospod sa krsta poverio..
780,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11491
Igra anđela je knjiga dokaza o trijumfu života nad smrću. Opstajanja nad propadanjem. O mudrosti i snazi u vreme slabosti i sunovrata.A nad Milicom je, kao i nad svakim čovekom, bdeo njen Anđeo Čuvar. I Serafimi: Mihailo. Gavrilo. Rafailo. Salatilo. Egudilo. Urilo. Varahilo. Sada nam otkrivaju potre..
800,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11489
Petkana je roman o najpoštovanijoj i najdražoj Svetiteljki pravoslavlja, Prepodobnoj Majci Paraskevi. O Njenoj ljubavi prema Gospodu i putu do Njega. O svim mukama Njenih traganja. O borbama koje je vodila sa Gospodarem ljudskih slabosti. I sa sobom samom. U raskošnom svetu srednjovekovnog Carigrada..
650,00 RSD
Prikaži od 1 do 10 od 10 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...