Meni
Korpa

Globosino

Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11497
Sjaj u oku zvezde je roman o snazi vere. O stvaralaštvu i žrtvi. O darovima Duha Svetoga. O nevidljivoj svetlosti ikona. O ženama koje su menjale istoriju slavnog Vizantijskog carstva i istoriju hrišćanstva. O pobedi pravoslavlja. Glavne junakinje romana Sjaj u oku zvezde su tri izuzetne žene. Živel..
800,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11499
„TO JE LJUBAV, SLEPA SILA“ je istinita i potresna priča o tri izuzetne žene i jednom muškarcu koji se umešao u njihove živote i promenio ih za uvek. On je bio mlad knez Danilo, silnik koji je smatrao da može i sme sve što hoće, a one jedna učena i otmena gospođica, Srpkinja iz Trsta, jedna snažna i ..
1.000,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11492
Gora preobraženja je roman koji podseća.Kako su Nemanjići stvarali srpsku državu i Srpsku pravoslavnu crkvu.Kako je Sava ispunio sebe svetlošću Duha Svetoga i sobom obasjao srpski rod.Kako je srpski narod kroz vekove opstajao na stazi Svetosavlja.Kako da se i mi uspnemo na Goru Preobraženja.Gora pre..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11496
Voda iz kamena je roman o najvećem čudu Neba i Zemlje.Na jednom kamenu, kraj potoka, u selu Đunisu, u Srbiji, sedela je Presveta Bogorodica. Razgovarala je sa devojčicom Milojkom. Zašto Je došla? Šta joj Je rekla? Šta nam Je poručila? Kako je NJena pojava uskomešala duše i umove i prelomila živote m..
850,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11495
Svih žalosnih radost – roman o zemaljskom životu Presvete Bogorodice. Ovu potresnu i uzbudljivu povest o najvažnijem događaju od postanka sveta pričaju nam dvoje Isusu najbližih. Sama Presveta Bogorodica. I Jovan, bogoslov i jevanćelista. Onaj ljubljeni učenik Hristov kome je Gospod sa krsta poverio..
780,00 RSD
Proizvođač: Globosino Šifra artikla: 11491
Igra anđela je knjiga dokaza o trijumfu života nad smrću. Opstajanja nad propadanjem. O mudrosti i snazi u vreme slabosti i sunovrata.A nad Milicom je, kao i nad svakim čovekom, bdeo njen Anđeo Čuvar. I Serafimi: Mihailo. Gavrilo. Rafailo. Salatilo. Egudilo. Urilo. Varahilo. Sada nam otkrivaju potre..
800,00 RSD
Prikaži od 1 do 6 od 6 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.