Meni
Korpa

Filosofija

Šifra artikla: 13325-06
Zapisi o svakodnevnom i večnom..
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-04
Postoje trenuci i prilike u kojima, ako ne razlikuješ, ako ne preduzmeš težak korak, neizvestan, nećeš napredovati uopšte. Sedećeš i gledaćeš kako ti život prolazi, drugi oko tebe nastavljaju da žive, a ti ćeš biti jadan u svojoj nesigurnosti. Imaj na umu da bi ptica – ako ne učini taj prvi let iz g..
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-03
Upoznao sam ljude kojima je bilo neprijatno da kažu da su pod stresom. Upoznao sam ljude koji su pokkušavali da sakriju svoje napade panike po svaku cenu.Upoznao sam divne ljude koji su se zatvorili u kuću jer u se plašili. Plašili su se psihosomatskih simptoma, ali i čudnih izgleda svеta...
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-02
Svako ko vam kaže da su ljubavne veze lake, laže vas. Znati.Laže vas i svako ko vam kaže da postoji recepti za uspešne brakove. I svako ko vam kaže da ulazite u vezu ili brak samo da biste se dobro proveli, onda izvinite, ali neznaju šta im je .....
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-01
Živimo bez ideje kuda idemo. Mi smo kao brodovi bez kapetana.Duh modernog doba želi da putovanje bude samo sebi cilj: ,, Živi svoj život!” – kažu ti.,, Koristi svaki trenutak, jedino je važno.”Zamisli brod sa najboljim brodogradilištima. Poseduje najsavremenije navigacione instrumente i najsavremeni..
800,00 RSD
Prikaži od 1 do 5 od 5 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.