Meni
Korpa

Džepni sat Sveti Dimitrije

Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije
Džepni sat Sveti Dimitrije

Ovaj džepni sat predstavlja izuzetan spoj tradicionalne funkcionalnosti i duboke duhovne simbolike. Izrađen sa pažnjom, sat dolazi sa svojim lancem, omogućavajući lako nošenje i sigurnost dok se sat ne koristi. Lanac doprinosi eleganciji i praktičnosti ovog predmeta, čineći ga idealnim za svakodnevno korišćenje ili kao poseban poklon za važne prilike.

Na poklopcu sata nalazi se ikona sveca, pažljivo odabrana i umetnički predstavljena, koja daje ovom džepnom satu poseban značaj i čini ga više od pukog mernog instrumenta vremena. Ikonografija sveca na poklopcu služi kao podsjetnik na vjerske vrednosti i duhovnu zaštitu, povezujući nosioca sata sa njegovom verom i tradicijom.

Sa zadnje strane sata, ugravirana je verska poruka zajedno sa simbolom krsta. Ova poruka pruža inspiraciju i utehu, služeći kao privatni podsetnik na verske principe i duhovnu povezanost. Ugraviranje dodaje lični pečat i dublji duhovni značaj, čineći ovaj sat jedinstvenim predmetom koji prenosi poruke vere i nade.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj džepni sat je dizajniran da izdrži test vremena, ne samo kao precizan hronometar, već i kao dragoceni predmet duhovne vrednosti. Elegancija, funkcionalnost, i duhovna simbolika spojeni su u ovom izvanrednom predmetu, koji može služiti kao stalni podsetnik na verske vrednosti i ličnu posvećenost.


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11130-07
  • Težina sa ambalažom: 110.00 gr
  • Dimenzija: 1.00cm x 4.50cm x 6.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 494
Tagovi: Džepni sat
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.