Meni
Korpa

Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm

Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm
Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm
Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm
Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm
Diptih Presveta Bogorodica, Gospod (25x20,5) cm

Ovaj diptih predstavlja remek-delo duhovne umetnosti, pažljivo obložen mekanim somotom koji dodaje element luksuza i sofisticiranosti. Somot, poznat po svojoj mekoći i dubokoj teksturi, pruža bogat osjećaj na dodir i vizuelnu toplinu, čineći ovaj diptih posebno privlačnim za čuvanje i izlaganje u domu ili svetom mestu.

Ikone unutar diptiha, izrađene tehnikom kaširanja, prikazuju svete likove sa detaljima u reljefnom zlatotisku, što dodatno naglašava njihovu svetost i vizuelnu impresivnost. Zlatotisak na ikonama ne samo da ih čini vizuelno impresivnim već i simbolizuje božansko svetlo i večnost, dajući ikonama duboku simboličku vrednost.

Posebnost ovog diptiha leži u mogućnosti da se ikone izvade i koriste kao nezavisni predmeti. Ova fleksibilnost omogućava vernicima da ih nose sa sobom, postavljaju u različite prostore ili ih koriste u privatnim molitvama, čineći ih praktičnim i intimnim sredstvom za duhovnu povezanost.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

5.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: DI560-02
  • Težina sa ambalažom: 1,500.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 20.50cm x 7.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 989
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.