Meni
Korpa

Darohranilica - pozlata (70x24) cm

Darohranilica - pozlata  (70x24) cm
Darohranilica - pozlata (70x24) cm

Darohranilica izrađena od metala sa pozlatom predstavlja posebno izrađenu posudu koja ima estetski i duhovni značaj u okviru verskih obreda. Evo detaljnog opisa:

Ova prefinjena darohranilica je izrađena od visokokvalitetnog metala, pridavajući poseban značaj izboru materijala koji simbolizuje trajnost i duhovnu vrednost. Spoljašnjost darohranilice je prekrivena slojem pozlate, dodajući joj toplinu i blistav sjaj. Pozlata simbolizuje svetlost duha i svetost darova koje čuva.

Dizajn darohranilice je pažljivo osmišljen kako bi odražavao duhovnu simboliku. Može imati detalje u vidu ikona, reljefa ili ugraviranih motiva koji predstavljaju verske simbole, anđele, krst ili druge elemente karakteristične za Srpsku pravoslavnu crkvu.

Dimenzije darohranilice su prilagođene potrebama čuvanja svetih darova, obezbeđujući dovoljno prostora za hleb i vino koji će postati deo Svete tajne. Otvaranje darohranilice je pažljivo konstruisano, omogućavajući svečani pristup i postavljanje darova tokom liturgijskih službi.

Ovaj elegantan komad umetničkog zanata nije samo funkcionalan, već i doprinosi estetici verskih obreda, dodajući svečanost i dublje duhovno iskustvo. Darohranilica od metala sa pozlatom predstavlja poseban deo verske opreme, naglašavajući važnost svetosti darova u okviru Srpske pravoslavne crkve.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

57.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13270
  • Težina sa ambalažom: 4,500.00 gr
  • Dimenzija: 70.00cm x 24.00cm x 24.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 757
Tagovi: Darohranilica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.