Meni
Korpa

Cveti (38x30) cm

Cveti (38x30) cm
Cveti (38x30) cm

Ikona je izrađena primenom tehnike kaširanja sa detaljima u zlatotisku, smeštena u drveni ram i zaštićena staklom.

Ovaj metod izrade omogućava da se vizuelni elementi ikone istaknu bogatim detaljima i sjajem zlata, dok drveni ram dodaje tradicionalnu estetiku i čvrstinu. Zastakljivanje štiti ikonu od spoljnih uticaja, kao što su prašina, vlagu i mehanička oštećenja, osiguravajući njenu dugovečnost i očuvanje boja.

Ova kombinacija materijala i tehnika rezultira visokokvalitetnim duhovnim artefaktom, koji može služiti kao središnji deo kućnog oltara ili dragocen poklon.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 3601-01-126
  • Težina sa ambalažom: 1,200.00 gr
  • Dimenzija: 40.00cm x 31.50cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2500
Tagovi: Cveti
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.