Meni
Korpa

Cveti (34x25) cm

Cveti (34x25) cm
Cveti (34x25) cm

Ikona izrađena tehnikom kaširanja na medijapan ploči predstavlja spoj tradicionalne ikonopisačke umetnosti i modernih materijala i metoda izrade sa pozlaćenom podlogom.

Tehnika kaširanja uključuje postupak lepljenja visokokvalitetnog printa slike na čvrstu podlogu, u ovom slučaju medijapan ploču, koja je poznata po svojoj glatkoj površini i stabilnosti. Ova metoda ne samo da osigurava dugotrajnost i otpornost ikone na spoljne faktore, već i omogućava preciznost i detaljnost u reprodukciji svetih slika.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 60777-126
  • Težina sa ambalažom: 1,200.00 gr
  • Dimenzija: 34.00cm x 25.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 7189
Tagovi: Cveti
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.