Meni
Korpa

Brojanica podesive veličine

Brojanica podesive veličine
Brojanica podesive veličine

Pravoslavna brojanica je molitveni predmet koji se koristi u pravoslavnoj hrišćanskoj tradiciji za brojanje molitvi i ponavljanje kratkih pobožnosti.

Pravoslavna brojanica obično ima 33, 50, 100, ili 300 kuglica koje se koriste za brojanje molitvi. Kuglice na brojanici predstavljaju ponavljanja molitve, a često su izrađene od drveta, stakla, kamena ili plastike.

Brojanice se koriste za brojanje molitvi u pravoslavnoj tradiciji, posebno za molitvu "Oče naš" koja je temelj molitve u hrišćanstvu. Tokom molitve, vernik prelazi prstima preko kuglica ili čvorova dok ponavlja reči molitve.

Pravoslavna brojanica je simbol duhovnosti i pobožnosti u pravoslavnoj veri i koristi se kao pomoć u koncentraciji tokom molitve.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 14
  • Šifra artikla: 4186-60
  • Težina sa ambalažom: 10.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 1897
Tagovi: Brojanica , Brojanice
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.