Meni
Korpa

Blagoslov - magnet (10x8,5) cm

Blagoslov - magnet (10x8,5) cm
Blagoslov - magnet (10x8,5) cm
Blagoslov - magnet (10x8,5) cm
Blagoslov - magnet (10x8,5) cm
Blagoslov - magnet (10x8,5) cm

Ovaj pravoslavni blagoslov predstavlja izvanredan spoj tradicije i moderne tehnologije. Izrađen od kvalitetnog drveta, on nosi toplinu i autentičnost prirodnih materijala, dok laserska gravura donosi nivo preciznosti i detalja koji mu dodaje dublji estetski i simbolički značaj.

Blagoslov je čvrsto izrađen, sa glatkim ivicama i finom obradom, što dodaje na njegovoj elegantnosti i praktičnosti za upotrebu.

Laserska gravura je ono što ovaj blagoslov čini posebno impresivnim. Tehnologija laserskog graviranja omogućava izradu izuzetno preciznih i detaljnih dizajna. Ove gravure mogu predstavljati različite simbole, scene ili tekstove relevantne za pravoslavnu tradiciju, dodajući duboko duhovno značenje predmetu.

Dizajn graviranja je pažljivo odabran i precizno izrađen, ističući veštinu i pažnju izrađivača. Ovaj nivo detalja čini blagoslov ne samo upotrebljivim, već i prelepim umetničkim delom koje će biti divan dodatak svakoj kući ili crkvi.

Na kraju, ovaj pravoslavni blagoslov nije samo predmet, već i simbol vere i tradicije, dizajniran da donese blagoslov i mir svima onima koji ga koriste.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

350,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 9862-02
  • Težina sa ambalažom: 60.00 gr
  • Dimenzija: 10.00cm x 8.50cm x 0.80cm
  • SKU: *
Pogledano: 2536
Tagovi: Blagoslov , Magnet
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.