Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Žitije svetih devojaka

Žitije svetih devojaka
Žitije svetih devojaka

Tri devojke prinesoše na dar Svetoj Trojici same sebe: Minodora, Mitrodora i Nimfodora. ostali ljudi prinose Bogu na dar od plodova svog imanja, kao nekada tri istočna mudraca što doneše novorođenom Hristu zlato, tamjan i izmirnu. Dok ove prinosoše darove od svoga duševnog blaga: prinesoše dušu svoju kao zlato – dušu iskupljenu nepropadljivim zlatom, nego čestnom krvlju bezgrešnog Jagnjeta Božijeg. Prinesoše svoju čistu savest kao tamjan, govoreći sa apostolom: „Mi smo Hristov mir Bogu i među onima koji se spasavaju, i među onima koji ginu“ (II Kor. 2,15). A tela svoja, u besprekornom devstvu, predadoše teškim ranama za Hrista – prineše ih na dar Bogu kao izmirnu. Znadijahu dobro da Gospod ne traži naše bogatstvo nego nas same, po rečima proroka Davida: „Ti si Gospod moj, ja sam tvoje blago, a moje blago tebi i ne treba“ (Psal. 15,2)…


Povez: Mekan
Strana: 141

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

150,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2020111915
  • Težina sa ambalažom: 150.00 gr
  • Dimenzije: 12.00cm x 10.00cm x 1.00cm
Pogledano: 889
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.