Meni
Korpa

Sveće od pčelinjeg voska 20/1 (1 kg)

Sveće od pčelinjeg voska 20/1 (1 kg)
Sveće od pčelinjeg voska 20/1 (1 kg)

Voštane sveće 20/1 izrađene su isključivo od prirodnog pčelinjeg voska što omogućava potpuno sagorevanje ovih sveća bez slivanja voska.

Oznaka  20/1 označavaju da u jednom kilogramu  ima 20 sveća dužine 33x1,4 cm. Minimalna količina naručivannja 1 kg.

Vreme gorenja u zatvorenom prostoru 7 h 35 min. 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 454
  • Šifra artikla: 11045-20
  • Težina sa ambalažom: 1,100.00 gr
  • Dimenzija: 33.00cm x 1.40cm x 1.40cm
  • SKU: MA
Pogledano: 14763
Tagovi: sveće
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.