Meni
Korpa

Zidno kandilo (13x13) cm

Zidno kandilo (13x13) cm
Zidno kandilo (13x13) cm
Uskoro
Zidno kandilo (13x13) cm
Zidno kandilo (13x13) cm
Zidno kandilo (13x13) cm

Ovaj verski predmet se sastoji od metalnog okvira u obliku čaše sa kukom za držanje kandila i lancem dužeine 30 cm. Predmet je za religiozne obrede u pravoslavnoj crkvi i pravoslavnom domu.

Unutar metalnog okvira nalazi se staklena čaša namenjena za postavljanje ulja i fitilja. Ulje se uliva u čašu, a u nju se postavlja fitilj, koji se uklanja ili menja nakon upotrebe.

Metalni okvir kandila je ukrašen motivima, kako bi se naglasila njegova funkcija u religioznom obredu.

Ovo pravoslavno metalno kandilo je važan element pravoslavnog verskog obreda i koristi se za molitvu i osvjetljavanje prostora. Kada se upali fitilj, staklena čaša širi toplinu i svjetlost koja stvara ugodnu atmosferu i pridonosi svečanosti verskog obreda.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 11147-10
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 13.00cm x 13.00cm x 13.00cm
  • SKU: #
Pogledano: 1003
Tagovi: Zidno kandilo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.