Meni
Korpa

Slavski komplet - keramički 4 elementa

Slavski komplet - keramički 4 elementa
Slavski komplet - keramički 4 elementa
Slavski komplet - keramički 4 elementa
Slavski komplet - keramički 4 elementa
Slavski komplet - keramički 4 elementa

Predstavljamo Vam ekskluzivni Slavski Keramički Set, posebno dizajniran da obogati Vašu slavsku trpezu i dodatno osvetli važnost ovog svetog dana. Ovaj kompletan set sadrži četiri ključna elementa: kadionicu, svećnjak, činiju za žito i pehar za vino.

Sastav Set-a
Kadionica: Napravljena od vrhunske keramike, kadionica je izrađena sa posebnom pažnjom prema detaljima. Idealna za paljenje tamjana, pruža ne samo duhovnu, već i estetsku dimenziju vašem bogosluženju.

Svećnjak: Klasičan i elegantan, ovaj keramički svećnjak je idealan za držanje sveća tokom vaših slavskih molitava i obreda.

Činija za Žito: Dizajnirana da drži slavsku žitu, ova činija je funkcionalna, ali i prelepa. Njena upotreba će dodati dublji značaj vašim slavskim običajima.

Pehar za Vino: Ovaj pehar je savršeno oblikovan za čuvanje i služenje vina tokom slavske večere. Osim što je praktičan, služi i kao prelep ukras na stolu.

Materijal i Izrada
Svaki element seta je ručno izrađen od visokokvalitetne keramike, sa finišem koji garantuje dugovečnost i otpornost na habanje. Detalji su precizno oslikani, pružajući svakom komadu jedinstven i sofisticiran izgled.

Duhovni Značaj
Ovaj set je više od pukog ukrasa; on je sredstvo kroz koje se ispoljavaju vera i duhovnost, prateći vas i vašu porodicu kroz sve slavske obrede.

Zaključak
Investicija u ovaj Slavski Keramički Set je investicija u kvalitet, tradiciju i duhovnost. Neka vam on posluži kao trajni podsjetnik na značaj koji Slava ima u vašem životu.

- Svećnjak - 13,5 x 9 x 9 cm
- Kadionica - 11 x 8,5 x 11 cm
- Pehara za vino - 13 x 7 x 7 cm
- Posude za žito - 7,5 x 13,5 x 13,5

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 10183
  • Težina sa ambalažom: 1,200.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 12807
Tagovi: Slavski , komplet
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.