Meni
Korpa
Obaveštenje o isporuci.

Uspon ka Vaskrsenju – Starac Kleopa

Uspon ka Vaskrsenju – Starac Kleopa
Uspon ka Vaskrsenju – Starac Kleopa

PREDGOVOR


            Knjiga Uspon ka Vaskrsenju, koju je napisao veliki poučitelj i duhovnik, otac arhimandrit Kleopa Ilije iz manastira Sihastrije, sadrži duhovničke pouke i savete u pogledu negovanja hrišćanskog života kroz oslobođenje od sebičnjačkih strasti, s jedne, i kroz duhovno uzrastanje u vrlini i svetosti, s druge strane.


              Ako su grehovne strasti – ubijanje duše, njen pad od ljubavi prema Bogu i prema bližnjem, čisti život i svetost, stečeni kroz molitvu i podvig, kroz pobožnost i dobra dela – jesu vaskrsenje, uznošenje i savršenstvo duše.


              Svetost onih koji u svom životu ispunjavaju volju Hristovu nosi u sebi radost od radosti Hristovog Vaskrsenja i mir Carstva Nebeskog, koja se tajinski useljava u duše onih što raspinju greh i prepuštaju se da budu prosvećeni i putovođeni Duhom Svetim.


               Uspon ka Vaskrsenju koji ima u vidu ova knjiga jeste delotvorenje sjedinjenja sa Hristom Raspetim i Vaskrslim silom Svetoga Duha, na slavu Presvete Trojice i na večni život čoveka koji je smiren i podvizava se …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
990,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11409
  • Težina sa ambalažom: 875.00 gr
  • Dimenzije: 21.00cm x 16.00cm x 3.00cm
Pogledano: 246
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.