Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

U svetu molitve - Sveti Jovan Kronštatski

U svetu molitve - Sveti Jovan Kronštatski
U svetu molitve - Sveti Jovan Kronštatski

Kad se molite, sve činite razumno. Dok u kandilo dolivate ulje, razmišljajte o tome kako Žiznodavac svakog dana i svakog trena održava naš život Duhom Svetim i kako svakodnevno preko sna u telesnom vidu, a kroz molitvu i reč Božiju u duhovnom smislu doliva u vas ulje života zahvaljujući kojem gore vaša duša i vaše telo. Kad upalite sveću pred ikonom, setite se da je vaš život poput sveće koja gori: dogoreće i ugasiće se. Ali setite se i toga da neki ljudi svojim strastima, prejedanjem, vinom i drugim zadovoljstvima primoravaju tu sveću da gori brže nego što treba.

Sveti Jovan Kronštatski


Izdavač: Manastir Svetog Arhangela Mihaila, Prevlaka
Strana: 101
Povez: Mekan
Pismo: Ćirilica
Godina izdanja: 2011.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

350,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 500199
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzije: 20.00cm x 13.50cm x 1.00cm
Pogledano: 3629
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.