Meni
Korpa

Tri gurua, jedan mladić i starac Pajsije

Tri gurua, jedan mladić i starac Pajsije
Tri gurua, jedan mladić i starac Pajsije

Ne verujići, kako sam navodi, da čovek može svojevoljno da odabere zlo, dovodi sebe u niz smrtnih opasnosti po dušu. Beskrajna dobrota Boga, pre nego njegova radoznalost, odvodi ga na Svetu Goru. Tamo se njegove oči otvaraju za jedan potpuno drugačiji duhovni svet, za istinu Boga Oca, Čija ljubav prema nama neizreciva, Tu je započelo lečenje njegovih duševnih trauma.

Preko bogonosnog starca Pajsija i duhovnih iskustava koja je stekao na Svetoj Gori obdaren je istinom o Bogu. Kakve tajne u sebi krije duša! Uprkos svemu, želi da jednaku priliku pruži indijskim joginima kao i pravoslavnim monasima. Opsednut je pitanjem da li su jogini, kojima je posebno fasciniran, sa Bogom ili sa đavolom.

U takvom stanju odlazi u Indiju, gde će svoja istraživanja nastaviti u zajednicama tri poznata gurua, od kojih je jedan poštovan kao Bog.

Od piščevog mukotrpnog iskustva možemo imati velike koristi. On se nada da će drugi, pročitavši njegovu priču, doći do razumevanja i istine, a da pritom ne prođu kroz patnju. Mi to takođe želimo svim doboronamernim duhovnim tragačima koji će čitati ovu knjigu.

Monah Arsenije, Manastir Sv. Arsenija, Vatoped, Sveta Gora, maj 2008.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava paketa u Srbiji vrši se brzom poštom danas za sutra i to:

  • U roku od 7 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnim karticama ili otkupom
  • U roku od 7 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem uplate na šalterima banaka ili elektronskim prenosom

Dostava paketa u inostranstvo vrši se putem DHL-a i to:

  • U roku od 10 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnom karticom
  • U roku od 10 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem banke

Napomena: Subota, Nedelja, dani državnih i pravoslavnih verskih praznika u Srbiji nisu radni dani.

600,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 12630
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 20.50cm x 14.50cm x 2.00cm
  • Sku: *
Pogledano: 206
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.