Meni
Korpa

Tipik godine gospodnje 2024. god.

Tipik godine gospodnje 2024. god.
Uskoro
Tipik godine gospodnje 2024. god.

Tipik u Srpskoj pravoslavnoj crkvi predstavlja liturgijski pravilnik koji precizira red i način obavljanja bogosluženja. Ovaj dragoceni liturgijski tekst definiše rituale, propisuje obrede i službene tekstove koji se koriste tokom različitih crkvenih ceremonija.

Tipik ima ključnu ulogu u očuvanju bogoslužbene tradicije i obezbeđivanju doslednosti u izvođenju crkvenih službi.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.500,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 11951
  • Težina sa ambalažom: 1,900.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 18.50cm x 5.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1380
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.