Meni
Korpa

Tamjan manastira Sarinac - miris Jerusalim 100 gr.

Tamjan manastira Sarinac - miris Jerusalim 100 gr.
Manastirski
proizvod
Tamjan manastira Sarinac - miris Jerusalim 100 gr.

Tamjan iz manastira Sarinac predstavlja vrhunski proizvod ručne izrade, čija se proizvodnja odvija u Srbiji. Ovaj prefinjeni tamjan se pažljivo proizvodi i selektuje u manastiru Sarinac.

Svaka smola tamjana koja se koristi u proizvodnji pažljivo se odabire kako bi se obezbedio kvalitet. Pažnja se posvećuje svakom koraku procesa proizvodnje, počevši od smole, preko ručne prerade i oblikovanja tamjanske smole, do postupka sušenja.

Ručno rađen tamjan iz manastira Sarinac donosi prepoznatljiv miris kojи ispunjava prostoriju. Njegov bogati i slojeviti miris donosi osećaj smirenosti i duhovne povezanosti. Svaki komad tamjana izrađuje se sa ljubavlju i pažnjom.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11874-44
  • Težina sa ambalažom: 130.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 831
Tagovi: Tamjan , Sarinac
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.