Meni
Korpa

Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr

Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr
Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr
Manastirski
proizvod
Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr
Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr
Tamjan manastira Draganac - miris Nard 100 gr

Tamjan Manastira Draganac predstavlja jedinstvenu ručno izrađenu mirisnu esencu koja dolazi iz srca manastira Draganac na Kosovu. Ovaj tamjan, prožet sa osam različitih mirisa, pruža osećaj tišine i svetosti koji se može naći samo u pravoslavnim svetilištima.

Proizveden sa ljubavlju i posvećenošću, svaki miris odiše tradicijom i kvalitetom koji odražavaju duhovnost pravoslavne crkve. Bilo da se koristi za bogosluženje, molitvu ili meditaciju, Tamjan Manastira Draganac pruža autentično duhovno iskustvo, pomažući vam da postignete unutrašnji mir i harmoniju.

Elegantno pakovanje čini ga savršenim poklonom ili posebnim delom vašeg bogoslužbenog asortimana. Dostupan za poručivanje u Srbiji i širom sveta, ovaj izuzetan proizvod pruža priliku svakome da u svom domu oseti miris manastira i poveže se sa svojom duhovnošću.

Tamjan Manastira Draganac nije samo proizvod; to je deo bogate pravoslavne tradicije, ručno stvoren sa pažnjom i posvećenošću, kako bi obogatio vaš duhovni život.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

500,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 11874-01-01
  • Težina sa ambalažom: 120.00 gr
  • SKU: #
Pogledano: 5166
Tagovi: Tamjan , Manastir , Draganac , Nard
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.