Meni
Korpa

Mirisni tamjan Ambra - 100 gr

Mirisni tamjan Ambra - 100 gr
Mirisni tamjan Ambra - 100 gr

Mirisni tamjan je karakterističan po svom dubokom i intenzivnom mirisu, koji se obično opisuje kao bogat i egzotičan. Miris tamjana je vrlo prepoznatljiv i obično se opisuje kao kombinacija začina, drveta, zemlje i smole.

Prilikom paljenja tamjana, miris se intenzivira i širi se po prostoriji. Miris tamjana može imati različite nijanse, zavisno od vrsti tamjana i drugim faktorima, kao što su vlažnost vazduha ili temperatura. U nekim slučajevima, tamjan može imati lagane note citrusa ili cvetnog mirisa.

Uopšteno, miris tamjana se povezuje s duhovnošću . Mnogi ljudi ga koriste u religijskim obredima ili u svrhu opuštanja i meditacije. Miris tamjana je takođe poznat po svojoj sposobnosti da očisti prostoriju i ukloni negativnu energiju, što ga čini popularnim sredstvom za čišćenje prostora.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

700,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12874-36
  • Težina sa ambalažom: 140.00 gr
  • Dimenzija: 4.00cm x 7.00cm x 7.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 842
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.