Meni
Korpa

Svih žalosnih radost, Ljiljana Habjanović Đurović

Svih žalosnih radost, Ljiljana Habjanović Đurović
Svih žalosnih radost, Ljiljana Habjanović Đurović

Svih žalosnih radost – roman o zemaljskom životu Presvete Bogorodice. Ovu potresnu i uzbudljivu povest o najvažnijem događaju od postanka sveta pričaju nam dvoje Isusu najbližih. Sama Presveta Bogorodica. I Jovan, bogoslov i jevanćelista. Onaj ljubljeni učenik Hristov kome je Gospod sa krsta poverio najmilije što ostavlja na zemlji – Svoju Majku. Kako je izgledala njena svakodnevica? Čemu se radovala i šta je bolelo? Čemu se nadala i šta je plašilo? Kako je živela sa znanjem da je njeno dete Sin Božji, obećan ljudima pre svih vekova? Kako je opstajala svesna da će njeno dete jednoga dana postradati? Da će biti žrtvovano za spas ljudi? Kakvi su bili apostoli, a kakve žene mironosice? Kako se rađala nova vera? Kako se menjala slika Starog sveta? Kako je Reč Sina Božjeg i Sina Marijinog pala na duše ljudi kao kiša na žednu zemlju? Odgovore na ova pitanja nudi roman Svih žalosnih radost. O Mariji, kćeri Aninoj i Joakimovoj. O Mariji, Materi Isusovoj. O Mariji, sluškinji Gospodnjoj. O Onoj čija je utroba bila obitavalište, a naručje presto Boga živoga. O Onoj čije ime znači Velika, Uzvišena, i koja je Svojim životom nadvisila nalog Svoga imena. O Majci sviju nas čitajte u romanu Svih žalosnih radost.

Povez: Meki
Pismo: Ćirilica
Strana: 620

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

780,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 11495
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 12.00cm x 5.00cm
Pogledano: 1725
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...