Meni
Korpa

Sveto pismo (32x26) cm

Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm
Sveto pismo (32x26) cm

Sveto pismo je jedna od najsvetijih knjiga hrišćanstva, a ovo izdanje je posebno elegantno i vredno. Tvrde kožne korice sa zlatotiskom čini ga izdržljivim i dugotrajnim, dok istovremeno daje osećaj elegancije i svečanosti.

Na prednjoj strani kožnih korica nalazi se krst, koji je utisnut tehnikom zlatotiska. Krst predstavlja simbol Isusove žrtve na Golgoti i njegove pobede nad smrću, što ga čini važnim simbolom u hrišćanstvu.

Knjiga dolazi u sopstvenoj drvenoj kutiji, koja takođe ima kožne motive. Ovi motivi daju kutiji dodatnu vrednost i lepotu, dok ujedno i predstavljaju funkcionalni držač za sveto pismo.

Ovo izdanje svetog pisma predstavlja ne samo verski tekst, već i umetničko delo koje je pravo zadovoljstvo posedovati i držati.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

18.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 11808
  • Težina sa ambalažom: 6,000.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 26.00cm x 14.00cm
  • SKU: **
Pogledano: 3169
Tagovi: Sveto Pismo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.