Meni
Korpa

Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm

Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm
Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm
Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm
Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm
Sveti Vasilije Ostroški (28,5x21) cm
Ova prelepa ikona predstavlja izuzetno delo religiozne umetnosti, izrađeno sa posebnom pažnjom na detalje i kvalitet materijala. Ikona je izrađena na medijapan ploči debljine 1,8 cm, što joj daje čvrstinu i stabilnost, dok istovremeno omogućava detaljan i precizan prikaz svetih figura.

Ikona je stvorena tehnikom kaširanja, postupkom koji uključuje nanošenje kartonske slika na površinu ploče. Ova tehnika omogućava visok nivo detalja i dubinu slike, stvarajući utisak trodimenzionalnosti.

Posebno atraktivna karakteristika ove ikone je njen reljefni zlatotisak, što daje bogat i sofisticiran izgled. Ovaj pozlaćeni detalj hvata svetlost i stvara lep kontrast sa ostalim bojama, dodajući dubinu i sjaj ikoni.

Ikona se isporučuje u elegantnoj poklon kutiji, što je čini idealnim darom za verske praznike, krštenja, venčanja ili druge posebne prilike. Kutija je dizajnirana da zaštiti ikonu tokom transporta, ali takođe pruža atraktivan način za predstavljanje ovog prelepog dela umetnosti.

Svaka ikona je unikatna i izrađena sa mnogo ljubavi i posvećenosti. Ovaj detaljan i pažljivo izrađen predmet predstavlja divan način da se izrazi pobožnost i divljenje prema svetim likovima koje ikona prikazuje.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.800,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 9726-16
  • Težina sa ambalažom: 950.00 gr
  • Dimenzija: 28.50cm x 21.00cm x 1.80cm
  • SKU: *
Pogledano: 2275
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.