Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Staranje o najdragocenijem blagu - Zbornik

Staranje o najdragocenijem blagu - Zbornik
Staranje o najdragocenijem blagu - Zbornik

Da bi se porodica sačuvala a deca pravilno vaspitala, roditelji moraju da porodicu formiraju na hrišćanskim načelima. Bog i spasenje duše moraju zauzeti prvo mesto, a materijalna dobra drugo. Naravno, to nije lako postići u dašnjim uslovima ubrzanog tempa života i u sve većim ekonomskim teškoćama. Roditelji previše rade i suviše su zauzeti da bi provodili vreme sa svojim mališanima...

Greške i nerazumevanje neizbežni su čak i u najzdravijim i najpobožnijim porodicama. Svoje probleme supružnici treba da rešavaju kroz iskrene razgovore. Dobro je usvojiti pravilo da se redovno razgovara o zajedničkim problemima i da ti razgovori podrazumevaju molitvu i čitanje Svetog Pisma, a tad će i Sam Bog da im pomogne i da ih rukovodi. Važno je da jedno drugo poštuju i da se nauče da strpljivo saslušaju suprotne stavove. Nikad ni jedno od njih ne treba da povisi ton, uvredi ili omalovaži onog drugog, naročito u prisustvu dece. Bez obzira da li jedna strana misli da je u pravu, pre odlaska na spavanje treba zatražiti oproštaj. Apostol Pavle poučava supružnike: Gnevite se ali ne Grešite; sunce da ne zađe u gnevu vašemu (Ef. 4, 26). Ako bračni par zanemari ovaj savet, gnev će se sve više i više gomilati u njihovoj podsvesti i tako će se postepeno otuđiti jedno od drugog.

Episkop Ačeksandar (Mileant)

Izdavač: Manastir Prevlaka
Strana: 86
Povez: meki
Pismo: ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

300,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 500900
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzije: 18.00cm x 12.00cm x 1.00cm
Pogledano: 3047
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.