Meni
Korpa

Sat sa grbom Srbije (54x32) cm

Sat sa grbom Srbije (54x32) cm
Sat sa grbom Srbije (54x32) cm
-33 %
Sat sa grbom Srbije (54x32) cm
Sat sa grbom Srbije (54x32) cm
Sat sa grbom Srbije (54x32) cm

Ovaj prefinjeni komad, koji spaja sat i Grb Srbije, je majstorsko delo izrađeno od čistog bakra, materijala koji odiše tradicijom i elegancijom. Bakar, sa svojim jedinstvenim sjajem i teksturama, donosi živahnost i dubinu ovom umetničkom delu.

Drveni ram, pažljivo oblikovan i izrađen, daje dodatnu sofisticiranost i toplinu ovom proizvodu. Njegova prirodna lepota i zanatska izrada u harmoniji su sa bakarnim detaljima, stvarajući upečatljiv i skladan komad.

Grb Srbije, simbol nacionalnog ponosa i identiteta, prikazan je s izuzetnom preciznošću i pažnjom prema detaljima. Sat dodaje funkcionalnu vrednost, čineći ovaj proizvod ne samo estetski privlačnim već i praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Bilo da ga postavite u svom domu, kancelariji ili ga poklonite kao znak poštovanja, ovaj bakarni sat sa Grbom Srbije će sigurno impresionirati. Njegova umetnička vrednost i simbolika čine ga savršenim izborom za one koji žele da kombinuju tradiciju i savremeni stil.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

3.000,00 RSD
4.500,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 9664-301
  • Težina sa ambalažom: 1,400.00 gr
  • Dimenzija: 54.00cm x 32.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4040
Tagovi: Sat , Grb Srbije
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.