Meni
Korpa

Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija

Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija
Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija

Iako se mnogima činilo da je u doba najžešće pošasti koja je snašla čovečanstvo glas Crkve zamukao, ipak nije tako – u knjizi su sabrani glasovi savremenih duhovnika koji govore kako se boriti sa zlom našeg doba.

Svaka ovakva kriza ima nekoliko nivoa. Već su mnogi ekonomisti, sve sa tablicama i shemama, pokazali da se dešava radikalno preuređenje globalnog finansijsko-ekonomskog sistema. Ko ima koristi od toga, ne znamo, pa nam ne pada na pamet da grdim nekakve uslovne, mitske „Amerikance“, jer su i oni – iste takve žrtve zakulisne vlasti kao i oni koji u čitavom svetu, stradaju od kaznenih ekspedicija SAD. Sada to nije važno. Važno je nešto sasvim drugo. Pred našim očima se dešava testiranje čovečanstva na otpornost prema manipulacijama.

U pitanju je generalna proba pretvaranja svih nas u pokorno stado. I u ovom slučaju nije reč o „Britancima“, „masonima“, pa čak ni o „Rotšildima – Rokfelerima“. Reč je o onoj sili koja se krije iza svega ovoga, koja neumoljivo priprema trenutak kada će se čitavo čovečanstvo (sa mikroskopski malim izuzecima) dobrovoljno potčiniti vlasti Velikog Lažljivca.

Zato ova knjiga diže u nebo glas pravoslavnih duhovnika koji kažu – da bolest korona postoji, i mnogi od nje umiru. Ali, korona je samo maska za koronokratiju, koja je uvod u antihristokratiju, zbog čega je u celom svetu izvršen udar na hrišćansku veru, na Sveto Pričešće, na sabranost i sabraćenost u Bogu.

Broj strana 392.

Tvrdi povez.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

715,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12401
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 17.50cm x 12.50cm x 3.20cm
  • SKU: *
Pogledano: 1646
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.