Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija

Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija
Novo
Sa verom u Hrista u doba pandemije / Pravoslavlje i koronokratija

Iako se mnogima činilo da je u doba najžešće pošasti koja je snašla čovečanstvo glas Crkve zamukao, ipak nije tako – u knjizi su sabrani glasovi savremenih duhovnika koji govore kako se boriti sa zlom našeg doba.

Svaka ovakva kriza ima nekoliko nivoa. Već su mnogi ekonomisti, sve sa tablicama i shemama, pokazali da se dešava radikalno preuređenje globalnog finansijsko-ekonomskog sistema. Ko ima koristi od toga, ne znamo, pa nam ne pada na pamet da grdim nekakve uslovne, mitske „Amerikance“, jer su i oni – iste takve žrtve zakulisne vlasti kao i oni koji u čitavom svetu, stradaju od kaznenih ekspedicija SAD. Sada to nije važno. Važno je nešto sasvim drugo. Pred našim očima se dešava testiranje čovečanstva na otpornost prema manipulacijama.

U pitanju je generalna proba pretvaranja svih nas u pokorno stado. I u ovom slučaju nije reč o „Britancima“, „masonima“, pa čak ni o „Rotšildima – Rokfelerima“. Reč je o onoj sili koja se krije iza svega ovoga, koja neumoljivo priprema trenutak kada će se čitavo čovečanstvo (sa mikroskopski malim izuzecima) dobrovoljno potčiniti vlasti Velikog Lažljivca.

Zato ova knjiga diže u nebo glas pravoslavnih duhovnika koji kažu – da bolest korona postoji, i mnogi od nje umiru. Ali, korona je samo maska za koronokratiju, koja je uvod u antihristokratiju, zbog čega je u celom svetu izvršen udar na hrišćansku veru, na Sveto Pričešće, na sabranost i sabraćenost u Bogu.

Broj strana 392.

Tvrdi povez.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

590,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12401
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzije: 17.50cm x 12.50cm x 3.20cm
  • SKU: ***
Pogledano: 119
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.