Meni
Korpa

„Ja ga volim…“ – Porodici i prijateljima alkoholičara i narkomana / Jekaterina Savina

„Ja ga volim…“ – Porodici i prijateljima alkoholičara i narkomana / Jekaterina Savina
„Ja ga volim…“ – Porodici i prijateljima alkoholičara i narkomana / Jekaterina Savina

Jekaterina Aleksejevna Savina, rođena u Moskvi 11. decembra 1957. godine. Živi i radi u Rusiji. Direktor rehabilitacionog centra «ZEBRA», specijalist po psihološkom konsultovanju. Dobivši više psihološko i pravoslavno obrazovanje, više od dvadeset godina se bavi rehabilitacijom alkoholičara, narkomana i njihovih bližnjih. Širom Rusije organizuje obučavanje specijalista za rad sa problemima zavisnosti. Autor je tri knjige: “Povratak Kaja“, „Duhovnom žeđu moren“ i „Ja ga volim…“.

Knjiga nije namenjena samo alkoholičarima, narkomanima i njihovim rođacima zato što su primeri primenljivi u svakodnevnom životu – u odnosima između supruga, roditelja i dece, prijatelja… Svi smo mi pomalo sazavisni i treba da naučimo da budemo hrabri da volimo i sebe i druge kada je to najteže. Da pustimo druge da osete posledice svog ponašanja, a da sačuvamo ljubav prema njima. Takođe nam fali vere u Boga, da se prepustimo njegovoj volji i da imamo poverenja u njega. – Ivana Munđa, profesor ruskog jezika (prevodilac).

Povez: Mek
Strana: 368

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava paketa u Srbiji vrši se brzom poštom danas za sutra i to:

  • U roku od 7 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnim karticama ili otkupom
  • U roku od 7 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem uplate na šalterima banaka ili elektronskim prenosom

Dostava paketa u inostranstvo vrši se putem DHL-a i to:

  • U roku od 10 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnom karticom
  • U roku od 10 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem banke

Napomena: Subota, Nedelja, dani državnih i pravoslavnih verskih praznika u Srbiji nisu radni dani.

1.300,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 12753
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 0.00cm x 0.00cm
  • Sku: #
Pogledano: 2124
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.