Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Nagradni bodovi

Svi naši registrovani korisnici imaju mogućnost i veliku pogodnost da na veoma jednostavan način sakupljaju nagradne bodove.

Svakih 100 dinara kupovine u našoj online prodavnici doneće po jedan nagradni bod koji se sakuplja na nalogu (profilu) korisnika.
Sa svakom sledećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako, na primer, sa 100 sakupljenih bodova, kupci mogu da ostvare uštedu u iznosu 100 RSD, sa 200 sakupljenih bodova uštedu u iznosu 200 RSD, odnosno jedan bod vredi 1,00 RSD.

Pravilo je sledeće:

  • nagradne bodove dobijaju samo registrovani online kupci (registracija je besplatna - registruj se)
  • period sakupljanja i korišćenja bodova je bez ograničenja
  • broj nagradnih bodova možete pogledati prijavom na svoj nalog pod opcijom Nagradni bodovi.

Način primene:
Prijavite se na svoj nalog i ubacite željene artikle u korpu. Nagradni bodovi se koriste na  stranici 'Korpa'. "Korpa" na sajtu će vam automatski ponuditi opciju "Koristite nagradne bodove" pri čemu će biti prikazan broj bodova koji su vam dostupni (ukoliko nemate bodova, opcija neće biti prikazana). Selektujete to polje i ukucajte broj bodova koje želite da iskoristite. Kliknite na dugme "Iskoristi bodove".  Odmah ćete videti tačan iznos za koji je umanjena vaša korpa.

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.