Meni
Korpa

Rečnik spasenja, Sveti Makarije Optinski

Rečnik spasenja, Sveti Makarije Optinski
Rasprodato
Rečnik spasenja, Sveti Makarije Optinski

Autor: Sveti Makarije Optinski
Strana: 570
Povez: Tvrdi
Pismo: Ćirilica 

U knjizi Rečnik spasenja svaki hrišćanin, i monah i mirjanin, za svaku priliku – od bolesti do radosti, može naći reči utehe i ohrabrenja, istinsku duhovnu pouku i brigu čiji je cilj spasenje ljudske duše, može naći reči utehe i ohrabrenja na uzanom putu ka Carstvu Nebeskome. Pojmovnik pravoslavnog življenja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.620,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11224
  • Težina sa ambalažom: 850.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 15.50cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3345
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.