Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Put ka nebu - knjiga kalendar

Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar
Put ka nebu - knjiga kalendar

Dragi roditelji, pred vama je zbornik tekstova raspoređenih za čitanje tokom cele godine. Prilikom odabira i rasporeda tekstova imali smo u vidu nedostatak vremena koji muči sve nas, današnje roditelje, te su tekstovi uglavnom kratki. Ukoliko postoji duži tekst, raspoređen je za čitanje tokom nekoliko dana. Tekstovi su namenjeni deci školskog uzrasta koja uveliko sama čitaju, ali preporučujemo da ih čitate zajedno. Od velike je važnosti da svakoga dana odvojimo vreme za duhovno uzrastanje svoga deteta. Vreme koje neće proleteti u svakodnevnom ispunjavanju kućnih i školskih obaveza, već tokom kojega ćemo bogatiti dečije duše, ukazujući im na put ka Onome koji je sam Put Istina i Život. Tim putem su hodili, kao što ćemo videti u ovoj knjizi, Svetitelji Božji, na taj put nam je ukazao sam Gospod Isus kroz Sveto Jevanđelje. Trudili smo se da svaka priča koja je ušla u ovaj zbornik nosi jevanđelsku poruku, iako mnoge, naizgled, nemaju direktne veze sa Jevanđeljem. Tekstovi nas, takođe, upoznaju sa bogosluženjem Crkve i podstiču da se, učestvujući u njima, susretnemo sa samim Bogom.

Čitanje jedne priče ne traje duže od desetak minuta, a ukoliko nađete više vremena, ovi tekstovi mogu biti odlične teme za razvijanje daljeg razgovora o uzrastanju u vrlini, borbi sa strastima, rodoljublju i čovekoljublju.

Nadamo se da će čitanje ove knjige pomoći da osvećujemo vreme našeg života, kako bi ono postalo deo vremena koje naša Sveta Crkva svakodnevno osvećuje kroz svoja bogosluženja.

Broj strana: 390

Format: 23,5x16,5 cm

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

900,00 Din.
Cena u bodovima: 900
  • Stanje: Na stanju
  • Nagradni bodovi: 9
  • Šifra proizvoda: 11000
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzije: 23.50cm x 16.50cm x 2.50cm
Pogledano: 2183
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.