Meni
Korpa

Pravoslavni podsetnik - 2024. god.

Pravoslavni podsetnik - 2024. god.
Pravoslavni podsetnik - 2024. god.

Podsetnika sadrži kalendar sa crkvenim praznicima, ikonicu, pravilo posta i pouku za svaki dan u godini.  

Pouke su brižno odabrane iz srpskog otačnika i u njima su prenete bogomudre misli Mitropolita Mihaila, Svetog Nikolaja Žičkog, Prepodobnog Simeona Dajbabskog, Prepodobnog Justina Ćelijskog, Patrijarha Pavla i Starca Tadeja.

Na kraju Podsetnika nalaze se molitve svetim čudotvorcima, veoma poštovanim u srpskom Pravoslavlju: Svetom Savi, Svetom Nikoli, Svetoj Petki, Svetom Vasiliju Ostroškom, Svetom Đorđu, Svetoj Matroni, Svetom Dimitriju, Svetoj Kseniji Petrogradskoj, Svetom Nektariju Eginskom.

Podsetnik je izašo iz štampe tokom jula 2022. godine sa blagoslovom vladike niškog Arsenija. Priređivači su protosinđel Serafim Živković i Željko Perović. Izdanje je izrađeno u punom koloru na 64 stranica B6 formata, u mekom i klajmovanom povezu.
 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

400,00 RSD
20 i više 350,00 RSD
  • Stanje: 10
  • Šifra artikla: 11246-24
  • Težina sa ambalažom: 100.00 gr
  • Dimenzija: 16.00cm x 12.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1134
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.