Meni
Korpa

Zbog aktuelne situacije sa COVID-19, može doći do kašnjenja u isporuci naručenih artikala.

Postoji, postoji duhovni svet - Sveti Vladika Nikolaj

Postoji, postoji duhovni svet - Sveti Vladika Nikolaj
Postoji, postoji duhovni svet - Sveti Vladika Nikolaj

U januaru 1939. godine bugarske novine objavile su ovaj neobičan događaj: Gospođa Eva Popov, žena trgovca popova u Sofiji, nedavno je usnila ovakav san. Videla je u snu svoju jedinicu kćerku, koja joj se sa strahom žalila kako su je neke žene uhvatile za gušu pa hoće da je udave. preplašena majka, probudi se pa ispriča mužu svoj san. Muž je izgrdi i govoreći, da je o večeri mnogo jela pa zato sanja koješta. Ali majku to nije umirilo.

Ona skoči i ode u sobu gde je njena kčćerčica spavala, kad tamo ima šta i videti. Kćerka iskolačila oči, a u licu sva modra. Dete kao dete, trpalo u usta šta je dohvatilo i počelo da sisa kraj od jastuka. Toliko je gurala jastuk u usta, da ga više nije mogla iščupati. I počelo se gušiti. Dete je bilo u nesvesti. No, veštačkim disanjem roditelji ga povrate. A da se majci nije ovo javilo u snu, dete bi osvanulo mrtvo...

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije predviđen!
Loše Odlično
200,00 Din.
Cena u bodovima: 200
  • Stanje: Na stanju
  • Nagradni bodovi: 2
  • Šifra proizvoda: 10479
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzije: 16.00cm x 12.00cm x 0.00cm
Pogledano: 1472
Da bismo za Vas osigurali bolje korisničko iskustvo, prikazivanja personalizovanog sadržaja, prikazivanja relevantnih reklamnih ponuda i druge funkcionalnosti, na ovom sajtu koristimo kolačiće.