Meni
Korpa

Platno za venčanje (120x32) cm

Platno za venčanje (120x32) cm
Platno za venčanje (120x32) cm
Platno za venčanje (120x32) cm
Platno za venčanje (120x32) cm
Platno za venčanje (120x32) cm

Platno za venčanje u pravoslavnoj crkvi ima važnu simboličku ulogu u obredu venčanja. Ovo platno se obično postavlja ispred ikone Hrista Spasitelja ili na drugo značajno mesto u crkvi i služi za prijem mladenaca tokom obreda.

Platno za venčanje u pravoslavnoj crkvi je belo i predstavlja čistotu, nevinost i jedinstvo. Sveštenik će tokom obreda, nakon molitve, obmotati platno oko ramena mladenaca, simbolišući da su oni sada jedno telo pred Bogom i da će deliti zajednički život.

Platno se često dekoriše i ukrašava kako bi odražavalo simboliku i ozbiljnost obreda, a njegova upotreba označava početak novog života i zajedništva u braku. Platno se takođe može zadržati kao uspomena na ovaj poseban dan i čuvati se kao deo porodične tradicije.

Platno za venčanje je je napravljeno od visokokvalitetnog materijala kao što su pamuk, svila ili saten, ali može biti izrađeno i od drugih materijala, poput čipke, organskog pamuka ili platna od konoplje.

Platno za venčanje može biti ukrašeno raznim ukrasima, poput cvetnih aranžmana, trakica, perlama ili drugih dekorativnih elemenata.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.100,00 RSD
  • Stanje: 7
  • Šifra artikla: 13213-01
  • Težina sa ambalažom: 120.00 gr
  • Dimenzija: 0.10cm x 55.00cm x 120.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4015
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.