Meni
Korpa

Planer veliki za 2023.god

Planer veliki za 2023.god
Planer veliki za 2023.god
Crkveni planer ili kalendar je knjiga koja se koristi u pravoslavnom hrišćanstvu kako bi vernici pratili bogosluženja i praznike tokom godine. On pruža informacije o crkvenim praznicima, svetiteljima, crkvenim običajima i liturgijskim datumima.

Crkveni planer obično sadrži detaljan kalendar za svaki mesec u godini, koji prikazuje datume svetih dana, praznika i drugih crkvenih događaja. Pored toga, kalendar obično sadrži informacije o svetiteljima, njihovim životima i čudima koje su izvodili. Takođe može sadržati dnevne molitve i molitve za različite prilike.

Crkveni planer se često koristi u pravoslavnim crkvama, kao i kod kuće, kako bi vernici mogli da se pripreme za bogosluženja i praznike. Ova knjiga takođe može biti korisna u ličnoj molitvi i učenju o pravoslavnoj veri. Mnogi vernici koriste crkveni planer kao podsetnik na važne datume i događaje u crkvenoj godini, kao i za organizovanje svojih ličnih molitvenih aktivnosti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava paketa u Srbiji vrši se brzom poštom danas za sutra i to:

  • U roku od 3 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnim karticama ili otkupom
  • U roku od 3 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem uplate na šalterima banaka ili elektronskim prenosom

Dostava paketa u inostranstvo vrši se putem DHL-a i to:

  • U roku od 5 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnom karticom
  • U roku od 5 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem banke

Napomena: Subota, Nedelja, dani državnih i pravoslavnih verskih praznika u Srbiji nisu radni dani.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 7712-01
  • Težina sa ambalažom: 860.00 gr
  • Dimenzija: 24.50cm x 18.00cm x 2.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 2849
Tagovi: Rokovnik
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.