Meni
Korpa

Sveštenički Ručni krst (19,5x10,5) cm

Sveštenički Ručni krst (19,5x10,5) cm
Uskoro
Sveštenički Ručni krst (19,5x10,5) cm

Sveštenički krst, izrađen od metala u boji patine, odaje starinski šarm. Na njegovoj središnjoj tački dominira detaljno izrađena figura razapetog Isusa Hrista, koja simbolizuje srž pravoslavnog verovanja. Konstrukcija krsta je robustna, jednostavna, ali elegantna, sa težinom i veličinom prilagođenom za udobno rukovanje. Ovaj krst je predivan spoj umetnosti, vere i praktičnosti, što ga čini nezamenjivim delom liturgijske opreme sveštenika.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.500,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 13175-04
  • Težina sa ambalažom: 170.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 9.50cm x 0.30cm
  • SKU: *
Pogledano: 1602
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.