Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Onda je došla dobra vila, Ljiljana Habjanović Đurović

Onda je došla dobra vila, Ljiljana Habjanović Đurović
Onda je došla dobra vila, Ljiljana Habjanović Đurović

Onda je došla dobra vila je porodična drama o bezuslovnoj ljubavi. Knjiga o tajnama i mudrostima, o moći i nemoći, o porazima i snazi majčinstva. Knjiga u slavu porodice.

Kada dete počinje da se odvaja od majke? Kada majka počinje da gubi dete? Kada majka počinje da strepi šta može da kaže ili uradi njeno dete? Kada majka shvati da je njena ljubav zaista bezuslovna?

Onda je došla dobra vila je knjiga o duhu vremena u kome živimo. O borbi dobra i zla, koja se neprestano odvija u našoj svakodnevici. U svakoj porodici, u svakom pojedincu. Knjiga koja mlade opominje da im slobodu mogu dati samo oni koji ih istinski vole. Svi ostali koriste obećanja o slobodi da bi ih zarobili. Knjiga koja roditelje podseća na mnoga važna pitanja koja moraju da postavljaju sebi. I na ono najvažnije: Gde je, sa kim je i šta radi moje dete?

Onda je došla dobra vila je knjiga o jednoj majci i njenom sinu. Knjiga o veri, ljubavi i nadi. A od ta tri najvažnija je ljubav.

Povez: Meki
Pismo: Ćirilica
Strana: 318

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

750,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11956
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzije: 20.00cm x 12.00cm x 5.00cm
Pogledano: 469
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.