Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Apokalipsa tumačenje

Apokalipsa tumačenje
Uskoro
Apokalipsa tumačenje

Među svedočanstvima o poreklu bilo koje sveštene knjige prvo mesto pripada svedočanstvu predanja. Ako se sva crkvena starina, gotovo još od onog vremena za koje se vezuje postanak knjige, na određeni način izjašnjava o njenom poreklu, onda imamo puno pravo da verujemo tom glasu Crkve i tada unutarnji podaci, podaci iz same knjige, imaju drugostepeno značenje. Prilike kritičkog istraživanja Otkrivenja ponajpre to treba imati u vidu. Na osnovu analize sadržaja i jezika ove knjige u vezi sa sadržajem i jezikom četvrtog Jevanđelja kritika je došla do mnogih hipoteza koje se tiču njenog porekla, ne za nas je najvažnija činjenica da najstarije crkveno predanje Otkrovenja smatra delom sv. Apostola i Jevanđeliste Jovana Bogoslova…

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

1.090,00 Din.
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra proizvoda: 11334
  • Težina sa ambalažom: 840.00 gr
  • Dimenzije: 21.00cm x 16.00cm x 3.00cm
Pogledano: 1286
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.