Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Najbolji vaspitač - Protojerej Živan M. Marinković

Najbolji vaspitač - Protojerej Živan M. Marinković
Najbolji vaspitač - Protojerej Živan M. Marinković

Život čovekov na Zemlji odvajkada je velika tajna i velika zagonetka. NJegov početak skriva se od naših očiju u tamnim dubinama daleke prošlosti, a kraj mu se gubi u neprozirnoj magli neizvesne budućnosti. Ovaj svet u kome čovek održivi svoj vek umnogome je sličan pozornici na kojoj se odvija dramska radnja, čiji je režiser, kao i u pozorišnim komadima, nevidljiv, a glavni akteri, ljudi vidljivi.

Neka nevidljiva ruka ih, mimo njihove volje, izvodi na pozornicu života i, opet mimo njihove volje, kad odigraju odrežene im uloge, uklanja sa pozornice. Nekim ljudima ovaj život prođe kao san: oni ga prosto prespavaju, nesvesni svojih životnih zbivanja. Drugi, trezveniji, čiji razum budno prati život u svim njegovim fazama i promenama i nastoji da dokuči njihov smisao i cilj, pitaju se: Šta se ovo sa nama događa? Ko je čovek? Zašto je ovde? Kakav smisao i cilj ima njegova pojava na Zemlji? Kuda sa nje odlazi? I tako dalje …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

800,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11378
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzije: 21.00cm x 16.00cm x 0.00cm
  • SKU: ***
Pogledano: 1964
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.