Meni
Korpa

Mirisno ulje iz Skita Svete Ane sa Svete Gore 8 ml

Mirisno ulje iz Skita Svete Ane sa Svete Gore 8 ml
Uskoro
Mirisno ulje iz Skita Svete Ane sa Svete Gore 8 ml

Mirisno ulje proizvedeno u Skitu Svete Ane sa Svete Gore je zaista jedinstveno. Kada ga prvi put pomirišete, otkrićete slojevitu kombinaciju mirisa koja je istovremeno sveža, drvenasta i slatka.

Ovo mirisno ulje sadrži note drveta, balsama i smole, a mešavina je pažljivo osmišljena kako bi stvorila balansiran i prijatan miris. Kada se rasprši, ulje se polako širi prostorom i ispunjava ga svojim predivnim mirisom.

Mirisno ulje proizvedeno u Skitu Svete Ane sa Svete Gore posebno je zanimljivo zbog svoje jedinstvene kombinacije mirisa. To je miris koji će vas osvežiti, ojačati vaše osećanja i uneti mir u vašu dušu. Raspršivač na bočici čini ovaj proizvod vrlo jednostavnim za upotrebu, što ga čini savršenim za bilo koju prostoriju u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

250,00 RSD
  • Stanje: Uskoro
  • Šifra artikla: 13133-06
  • Težina sa ambalažom: 45.00 gr
  • Dimenzija: 8.00cm x 2.00cm x 2.00cm
  • SKU: ****
Pogledano: 373
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.