Meni
Korpa

Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg

Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg
Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg
Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg
Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg
Mirisni tamjan Ladan sa Svete Gore 0,2 kg

Mirisni tamjan Ladan koji je proizveden ručno u skitu Svete Ane na Svetoj Gori ima bogatu i slojevitu aromu. Ovaj tamjan ima karakterističan miris, koji je pomalo slatkast i voćan, s naglašenim notama balsama, smole i drveta.

Kada se pali, tamjan Ladan proizvodi gust dim koji se polako širi prostorijom i stvara ugodan mirisni ambijent. Miris je opojan, ali ne previše jak, a note drveta i smole mešaju se sa svetlijim i slatkastim notama.

Tamjan Ladan iz Skita Svete Ane na Svetoj Gori smatra se jednim od najboljih tamjana na svetu, a to je zbog pažljivo odabranih sastojaka i tradicionalne metode proizvodnje koju koriste monasi. Ova posebna vrsta tamjana ima izuzetno finu teksturu i osvežavajući miris koji će vas zasigurno osvojiti.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.700,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13137
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 1251
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.