Meni
Korpa

Mir i radost u duhu Svetom - Starac Tadej

Mir i radost u duhu Svetom - Starac Tadej
Mir i radost u duhu Svetom - Starac Tadej

Započinjući ovo neveliko uveliko slovo knjizi Mir i radost u Duhu Svetome – Starac Tadej Vitovnički, ne možemo a da se ne setimo reči Prep. Justina Ćelijskog, ispisanih u predgovoru Žitija Svetih, koji kažu da “Žitija Svetih nisu drugo do život Gospoda Isusa Hrista, ponovljen i produžen u svakom Svetitelju, u većoj ili manjoj meri…”.

Kao što su životi Apostola Hristovih u stvari ponovljen i obnovljen, produžen i sinergijski “upotpunjen” život Spasitelja našega, tako su i životi Svetih svih vekova ponovljen i obnovljen, produžen i upotpunjen život Hrista, Apostola i svih Svetih, jer je to jedan, saborni, spasonosni i bogotvoreći život Crkve…

Strana: 662

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.380,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 6710
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 6347
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.