Meni
Korpa

Mineji komlet 12 knjiga (crkvenoslovenski)

Mineji komlet 12 knjiga (crkvenoslovenski)
-23 %
Mineji komlet 12 knjiga (crkvenoslovenski)

Komplet od 12 knjiga na crkvenoslovenskom. 

Црквенословенски језик је литургијски језик у словенским православним црквама. Црквенословенски се почео употребљавати након мисија Ћирила и Методија и све до модерног доба је био најважнији словенски књижевни језик.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

50.000,00 RSD
65.000,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 1084
  • Težina sa ambalažom: 18,000.00 gr
  • Dimenzija: 5.00cm x 21.50cm x 29.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 13143
Tagovi: mineji
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.