Meni
Korpa

Manastirska Mastika 0,7l

Manastirska Mastika  0,7l
Manastirska Mastika 0,7l

Manastirska mastika je rakija koja se proizvodi u manastiru Svetog Dimitirja. Ova rakija se proizvodi od grožđanog vina i aromatizira se dodatkom anisa ili drugih biljaka.

Manastirska mastika se često opisuje kao prozirna tečnost sa slatkastim i začinjenim mirisom. Ukus ove rakije je često glatko sladak s jakim ukusom anisa i drugih biljaka koje se koriste u proizvodnji.

Ova rakija se obično konzumira kao aperitiv pre obroka ili kao digestiv nakon obroka. Manastirska mastika takođe ima reputaciju kao napitak koji poboljšava varenje, pa se često konzumira nakon teških ili obilnih obroka.

Manastirska mastika se smatra tradicionalnom rakijom Balkana, a mnogi vole njen jedinstveni ukus i aromu.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.800,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 12987
  • Težina sa ambalažom: 1,600.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 1383
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.