Meni
Korpa

Krstionica, nerđajući čelik, mesing (92x60) cm

Krstionica, nerđajući čelik, mesing (92x60) cm
Krstionica, nerđajući čelik, mesing (92x60) cm

Krstionica koju nudimo u našoj online prodavnici predstavlja izuzetno kvalitetan verski predmet, izrađen sa posebnom pažnjom prema tradiciji i detaljima.

Materijali:
Krstionica je izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika (prohrom) i mesinga. Ovaj spoj materijala pruža ne samo estetski privlačan izgled već i dugotrajnost i otpornost na koroziju.

Zapremina:
Sa impresivnom zapreminom od 20 litara, krstionica omogućava sprovođenje verskih obreda sa lakoćom, prilagođavajući se potrebama zajednice.

Dimenzije:
Visina: 92 cm
Širina: 60 cm
Prečnik posude: 56 cm
Visina posude: 15 cm

Ove dimenzije čine krstionicu prostranom i elegantnom, prilagođenom za različite verske ceremonije.

Težina:
Sa težinom od 8 kg, krstionica je dovoljno stabilna da obezbedi sigurnost tokom korišćenja, ali istovremeno dovoljno pokretljiva za prilagođavanje različitim potrebama u okviru crkvenih prostora.

Svaki detalj krstionice pažljivo je oblikovan kako bi se odrazila duhovna i verska važnost ovog predmeta. Ovo je ne samo praktičan, već i estetski izuzetan dodatak vašoj crkvi ili verskom prostoru.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

55.000,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11877
  • Težina sa ambalažom: 9.00 gr
  • Dimenzija: 92.00cm x 60.00cm x 60.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 472
Tagovi: Krstionica
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.